Se incarca...


Manichiura & Pedichiura

Manichiura clasica, french, manichiura SPA, impachetari cu parafina, aplicare gel, unghii false.

Produsele utilizate pentru aceste servicii sunt marca Melkior, Crystal Nails si gelurile Soak Off

Ce inseamna Manichiura SPA?
Conceptul SPA inseamna un tratament complex de ingrijire a unghiei si a miinii. Deea Salon are grija de tratarea si vindecarea problemelor unghiei, asa cum nu au fost tratate niciodata pina acum.

Avem unghii diferite, avem necesitati diferite si, deci , avem tratamente diferite. Vom avea rezultate numai personalizind tratamentele functie de caracteristicile fiecarei unghii. Numai Alessandro are linii diferite de produse pentru a trata in mod corespunzator fiecare tip de unghie. O manichiura SPA dureaza in medie o ora. Tratamentul se bazeaza pe principiul relaxarii si a starii de bine. Diagnosticarea tipului de unghie de catre specialista noastra, va ajuta pe dumneavoastra sa primiti exact acel tip de tratament care vi se potriveste si de care aveti nevoie pentru a va bucura de maini perfecte.

Manichiura incepe prin indepartarea cuticulei si pregatirea mainilor pentru un adevarat ritual de ingrijire. Dupa aceasta se da un luciu unghiei cu ajutorul unor pile speciale, pentru ca mai apoi sa se realizeze un peeling. Acesta se face cu un exfoliant ce va indeparta celulele moarte si va favoriza ulterior patrunderea mai usoara in piele a produselor de ingrijire.
O etapa importanta din manichiura "Spa" este aplicarea unui tratament potrivit tipului de unghie. Dupa aceasta urmeaza aplicarea unui gel exfoliant pe unghie pentru indepartarea excesului de cuticula. Mai mult decit atit, se aplica serul mango care hidrateaza cuticula, fapt ce impiedica in timp refacerea acesteia. Miinile sint apoi masate usor cu o crema hidratanta ce contine o formula de prevenire a imbatrinirii pielii. Ultimul pas consta in aplicarea lacului tratament, cel care va proteja unghia si va impiedica exfolierea acesteia.

Oferiti unghiilor dumneavoastra conceptul unic de ingrijire "SPA" pentru a le conserva frumusetea si a le proteja impotriva influentelor exterioare daunatoare.
Un sistem innovator de ingrijire a unghiilor mainilor si picioarelor ce contine elemente nutritive revolutionare iti stau la dispozitie la Deea Salon pentru a transforma sedinta de manichiura si pedichiura intr-o experienta relaxanta, unica.

Substante active, formule de lux, ingredienti naturali si esente florale, toate pentru un aspect senzational si ingrijire completa.
Masajul mainii, parafina, precum si manichiura spa constituie un adevarat rasfat pentru piele, unghie si cuticula.

Manichiura si pedichiura clasice, manichiura si pedichiura SPA, impachetari cu parafina
Conceptul de Manichiura si Pedichiura SPA, este un sistem complet de ingrijire pentru unghii. Pentru ingrijirea unghiilor, tratamentele combina principiile traditionale si beneficiile uleiurilor esentiale cu extracte de plante aducand rezultate optime in ingrijirea unghiilor si a cuticulelor.

La sfarsitul sedintei de Manichiura sau Pedichiura SPA, unghiile sunt tratate cu o baza hranitoare care previne decolorarea si netezeste suprafetele acestora.

Pielea mainilor este tratata cu creme cu efect anti - imbatranire si anti - UV, precum si cu seruri pentru obtinerea unui efect de matase.

Iti oferim urmatoarele servicii:


Femei

Copii

Barbati